Vadászképző Kft. - Gyakran Ismételt Kérdések a vadásztanfolyamról

Mikor lesz a vizsga?

A tanfolyam nem zárul tétre menő tudásszint méréssel (pl.: modulzáró, vizsga). Vizsgázni a tanfolyam elvégzését követő 2 éven belül lehetséges, bármelyik megyei Vadászkamara által szervezett állami magyar vadászvizsgára való bejelentkezést követően. Vizsgára bejelentkezni a megyei Vadászkamaráknál lehet az ott meghirdetett vizsgaidőpontokra. Vizsgaidőpontok és elérhetőség: omvk.hu

Mennyi ideig érhető el az e-learning felületük a Hallgatók részére?

A tanfolyam kezdő időpontjától számított 2 évig.

Ki férhet hozzá az online gyakorló feladatokhoz?

Az online felülethez alap esetben az online tanfolyamon részt vevő hallgatók automatikusan megkapják a hozzáférést. Igény esetén a normál és intenzív tanfolyamban résztvevő hallgatóink részére is költségmentesen hozzáférést biztosítunk.

Mihez és mikorra szükséges az általános orvosi alkalmassági vizsgálat?

Az orvosi alkalmassági vizsgálat nem szükséges a tanfolyam elvégzéséhez. A tanfolyam elvégzését, sikeres vizsgát, vadászjegy kiváltását követően a fegyvertartási engedély igényléséhez szükséges – többek között – az általános orvosi alkalmassági vizsgálat.

AZONBAN

A vadásztanfolyam gyakorlati képzése során a helyszínen, kiegészítő szolgáltatásként lehetőséget biztosítunk a pszichológiai (nem általános orvosi) alkalmassági vizsgálat elvégzésére, amihez azonban már szükséges az általános orvosi alkalmassági vizsgálat megléte. Az általános orvosi vizsgálathoz a képzés során formanyomtatványt biztosítunk, mellyel a háziorvosát/ üzemorvosát szükséges felkeresnie.

Meddig érvényes a tanfolyam végén kapott igazolásom?

A tanfolyam elvégzését követő 2 évig.

Mennyibe kerül a vadásztanfolyam?

A képzés díja 170 000 Ft minden képzéstípus esetében. A nyári intenzív tanfolyamainkhoz – vadászvakációinkhoz – csatlakozó diákigazolvánnyal rendelkező diákok 20 000 Ft-os kedvezménnyel vehetnek részt.

Meddig érvényes a tanfolyam végén kapott igazolásom?

A tanfolyam elvégzését követő 2 évig.

Meddig érvényes a tanfolyam végén kapott igazolásom?

A tanfolyam elvégzését követő 2 évig.