DÉL-AFRIKAI VADÁSZATI CSOMAGOK

Minden igényt kielégítő,személyre szabható szafarik egyéni, családi és nagyobb csoportok vadászatához, mérsékelt áron.

Mindegyik csoport exkluzív ellátást kap a táborban. Finom konyha, kényelmes szállás és környezet. Ideális körülmények az afrikai álmod valóra váltásához. 

Ötven év álma valósult meg ezzel a vadászattal – vallja a film bevezetőjében Stohl András. Gyermekkori vágya teljesült: izgalmas és veszélyes kafferbivaly vadászatát mutatja be ez a film. A hét vadásznap történetén túl azonban megtudunk mást is: a főszereplő nemcsak nagy művész, de IGAZ VADÁSZ is, a legkiválóbbak közül. Jól tűri a nem mindennapi megpróbáltatásokat és közben leplezetlen őszinteséggel beszél a vívódásáról, szorongásáról, sőt az átélt félelmeiről is. A feszültséget a bivaly elejtése utáni megrendültség, majd fergeteges érzelemkitörése oldja fel, teszi mélyen emberivé és hitelessé, ez pedig már a „Valami katarzis…”.

A film végén látható még az országos bemutatón elhangzott beszélgetés, amit Wallendums Péter, a Magyar Vadászlap főszerkesztője folytatott az alkotókkal: Stohl Andrással, Takács Viktor rendezővel és ifj. Papp Zoltánnal, a Red Ivory Safaris magyarországi képviselőjével, a vadászat és a forgatás szervezőjével, telefonszáma: +36-30-448-8503, e-mail cím, honlapcím:

 

Dél-Afrika

,,Afrika. 50 év. 50 év vágyálma. Bivaly vadászat. Amikor gyerekkoromban olvastam Széchenyi és Kittenberger könyveit, akkor még nem gondoltam, hogy én is eljutok ide… Fontosnak tartom elmondani, hogy én nem 100 méterről akartam bivalyt lőni és nem autóról. Szerettem volna közel menni egy veszélyes nagyvadhoz… Aztán kint rájöttem, hogy ez azért nem így van. Minden reggel furcsa érzéssel ébredtem. Nem tudom igazán átadni ezt az érzést, a bőröm alatt féltem.

…Emlékszem amikor Széchenyit olvastam Ő azt írta, hogy elefántot nem nehéz lőni, csak nagyon sokat kell menni érte. Én ugyan ezt éreztem. Már 30 kilométert mentem, de még mindig nem tudtam lövéshez jutni, pedig Afrikában vagyok, ahol azt hisszük, hogy kolbászból van a kerítés is, vagy vadból. Hát nem, nagyon nem, főleg ha az ember szabad területen vadászik. Menni kell, menni kell, menni kell.

…Hatalmas állat, hatalmas és én még azt mondtam, hogy kizsigerelem..nem valószínű.

…Egy másik álom, vízibak. Nagyon szép vad.

…Kívánom és remélem, hogy minden vadásztársam, aki ezt a filmet megnézi ilyen élményekben részesüljön, szabad területen, sok munkával, jó lövéssel elejteni EGY IGAZI VESZÉLYES NAGYVADAT.” 

Stohl András

Személyre szabott ajánlatokért és csomagokért keresse az alábbi telefonszámot:

+36 30 44 88 503

Kapcsolat

Tanfolyam:

info@vadaszkepzo.hu

+36 30 010 2872

Szafarik:

p.zoli98@hotmail.com

+36 30 44 88 503 - magyarországi kapcsolat

 

 

Kérdése van?

+